Feature Request overzicht

Feature request

Email archive op Stack

Mijn mailbox begint langzaam vol te raken. Ik kan natuurlijk een boel email weggooien, maar dat doe ik liever niet. Ik kan ook mijn mailbox laten vergroten, maar dat kost extra en eigenlijk zonde want eigenlijk heb ik de ruimte niet nodig. Kon ik een deel van mijn mail maar archiveren, zoals je een PST op je harde schijf maakt voor Outlook. Maar dan in de cloud. Hmmm, als ik toch een online opslag zou hebben. Hey, wacht, ik heb Stack! Het zou mooi zijn als ik in TransIP webmail de optie had folders en email te verplaatsen naar de online opslag van Stack. Bv een map "Archief" wat eigenlijk een virtuele map is en stiekem een map op Stack. Dit zou alleen online hoeven, ik hoef die folder niet op mijn mobiel te zien.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
jananijhof 27 april 2022 (#8000)

Je kunt in je mail-programma de 'Local directory' ook in Stack positie geven. Dan kun je er met al je apparaten bij en je kunt toch het voordeel van het mailprogramma boven webmail gebruiken.

0
lotsalem 14 november 2021 (#6826)

Ik zou hier ook graag een oplossing zien vanuit Transip. Heb het zelfde probleem en geen voorstander van verwijderen van e-mail. Archive option of een optie om verouderde mails te exporteren naar een PST file zou een uitkomst zijn.

Graag reactie van TransIP.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op