Feature Request overzicht

Feature request

Hall of Fame

Graag wil ik beginnen met mijn welgemeende complimenten voor de geweldige dienstverlening van het team van TransIP! Echt TOP. Nu mijn suggestie/pleidooi:

Om vele redenen ben ik blij met het initiatief van het Platform Internetstandaarden (https://internet.nl/about/) om iedereen met een test tool in staat te stellen te controleren of een organisatie de moderne internetstandaarden toepast. En als dat het geval is, de organisatie te belonen met een plaatsje in de Hall of Fame. De standaarden zijn natuurlijk onderhevig aan ontwikkelingen dus die plaats is niet permanent. Op het moment dat ik dit schrijf hebben een kleine 8000 organisaties de actuele test voor hun website doorstaan en daarmee dus een plaats in de Hall of Fame verdiend. In de praktijk blijkt het toepassen van de vereiste standaarden voor mail echter lastiger. Om die reden is het aantal organisaties dat voldoet op dit moment ongeveer 2000.

Met mijn bescheiden technische kennis is het mij gelukt om met de aanwijzingen die bij de uitslagen door internet.nl worden verstrekt en met hulp van TransIP om de score van 100% te bereiken voor de websites die ik beheer. Mijn streven is echter ook 100% voor mail, om te worden opgenomen is het overzicht Kampioenen. Helaas lukt dat (nog) niet. Ik heb de testresultaten aan TransIP voorgelegd en begrepen dat de maatregelen die TransIP moet nemen "nog wel wat voeten in de aarde heeft" en dat ze nog geen toezeggingen kunnen/willen doen wanneer die genomen zijn. Hoewel ik er van overtuigd ben dat dat in orde zal komen wil ik graag diegenen die zich daarover buigen met dit bericht steunen en wellicht bijdragen aan een beleidsmatige prioritering die ik niet alleen in het belang acht van de organisaties die de prima diensten van TransIP afnemen, maar zeker ook in het belang van TransIP

Rob

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op