Stack bestanden op pc online beschikbaar

Stack bestanden op pc online beschikbaar i.p.v. in de map daadwerkelijk gesynchroniseerd. Voordeel hiervan is dat een map van bijv. foto's 40 GB ook niet deze ruimte daadwerkelijk in beslag neemt maar als je in de map structuur ergens op een foto klikt dan pas download. Nu Voorbeeld is hierin hoe microsoft onedrive hier nu mee om gaat. Mocht het wel kunnen dan graag advies hierin.