Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Betaling met bunq Greencard

Binnenkort migreren mijn servers van CloudVPS naar Transip door jullie overname van CloudVPS. Nu kan ik bij CloudVPS met PayPal betalen en daar hangt mijn bunq Greencard weer achter. Die Greencard zorgt ervoor dat bij elke €100 die je uitgeeft er 2 bomen geplant worden. Zo plant ik elke keer 14 bomen per maand (€700). Nu ik naar Transip moet/ga kan ik niet meer betalen met PayPal of mijn bunq Greencard, terwijl de eigenaar van Transip nota bene de eigenaar van bunq is. Ik vind de bunq Greencard echt geweldig en ik zou graag mijn bomen willen blijven planten terwijl mijn servers bij jullie draaien.

Ik zag overigens dat wanneer je via een buitenlandse Transip-portal een account aanmaakt dat je dan wel met PayPal of een creditcard kunt betalen, maar ik heb reeds een Nederlandse account.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op