YubiKey voor 2FA

Als 2FA ondersteunen jullie nu een Authenticator app zoals Google Authenticator of Windows Authenticator, en een code per gratis SMS. Dit maakt de toegang een stuk veiliger. Graag zou ik ook mijn YubiKey hiervoor kunnen gebruiken, omdat ik Google niet op de hoogte wil brengen van mijn login gebruik, en ik niet een code over hoef te tikken vanuit een sms bericht (met mogelijke kans op onderschepping van de code).