betere 2 factor beveiliging

kunnen jullie eerdere 2 factor authenticatie methodes per account gaan ondersteunen en dan ook zaken als hardware keys (yubikeys). sms is niet echt veilig en een authenicator app is niet altijd praktisch.. ik zou naast een athenticator app ook 2 yubikeys willen kunnen registreren (een aan mijn sleutelhanger en een bewaard op een veilige plek). yubikeys zijn min of meer de gemeengoed aan het worden en worden sinds kort ook ondersteund op iOS apparaten.. (yubico.com)