Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Stack op iPhone: aanmaken tekstbestand

Nu is de upload functionaliteit van stack op iPhone beperkt tot fotos. Door het toevoegen van een ‘Maak nieuw tekstbestand’ optie door middel van een eenvoudige plain-text editor kan ZO veel nieuwe functionaliteit ontsloten worden - van notities tot eenvoudig programmeerwerk!

Idealiter zouden ook alle bestanden die in plain text kunnen worden bekeken (zoals bv json, xml, groovy, java, php etcetc) door deze editi geopend kunnen worden.