Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Smartphone Backup

Steeds meer mensen vinden het geen fijn idee om hun smartphone backup bij Google of Apple te stallen. Een backup op de thuis PC is niet overal beschikbaar. Het zou mooi zijn als de STACK Apps een configureerbare backup optie zouden krijgen