Feature Request overzicht

Feature request

Reservepagina voor subdomein doorsturen naar het hoofddomein

Als je naar een niet gerigistreerd subdomein gaat voor een gerigistreerde website, kom je uit op een Gereserveerd door TransIP pagina pagina, maar het is veel logischer om bezoekers door te sturen naar het hoofddomein of het subdomein achter het hoofddomein zetten.

Even een voorbeeld: hoofd.tdl is geregistreerd, maar sub.hoofd.tld niet. Zo als het nu is staat er een php bestand in wat inhoudt dat het deze pagina moet weergeven. Dit PHP bestaat staat in de SFTP als het subdomein geregistreerd wordt.

Wat logischer zou zijn is dat

  • sub.hoofd.tld verwijst naar hoofd.tld
  • sub.hoofd.tld verwijst naar hoofd.tld/sub
  • sub.hoofd.tld verwijst naar een ingestelde pagina. Bijvoorbeeld hoofd.tld/404
  • sub.hoofd.tld niet verwijst. Dit geeft een error

Dit geldt ook voor subdomeinen van subdomeinen (van subdomeinen etc.) Zo ver ik weet is dit niet mogelijk om te doen met de webhostingpaketten. Hiervoor heb je root access nodig, of je zou elk subdomein en elk subdomein van elk subdomein (van elk subdomein etc.) registreren en een .htaccess bestand in stoppen. Dit is mogelijk met het €5 p/j doorstuurpakket, maar je kan geen doorstuurpakket en webhosting op hetzelfde domein hebben.

Dit geeft problemen voor bezoekers die een verkeerd subdomein hebben ingevoerd, en test-websites denken dat alle subdomeinen bestaan.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op