Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Automatische Backups

Misschien is het een mooi idee om de automatische backups wat meer flexibiliteit te geven, natuurlijk zal per toepassing de backup eis verschillen en is de huidige om de 4 uur een prima situatie, maar als de optie zou bestaan om die tijd naar om de 6, 8, 12, 24, 48 uur te kunnen zetten waarbij de retentie daarop automatisch mee verlengd, betekent dat naast het feit dat je dan ook veel langer terug in de tijd kunt, er in het datacenter ook minder vaak data gekopieerd hoeft te worden, wat neer komt op minder belasting van de apparatuur, minder energie verbruik en wat tevens leidt tot minder CO/2 uitstoot wat natuurlijk ook wenselijk is.

Natuurlijk bedoel ik hierbij de backup van de VPS en die van de Big Storage. Mogelijk is deze extra optie dan ook weer bruikbaar om nieuwe ideeën uit te kunnen werken.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Matthijs van Beek Admin 6 november 2019 (#3749)

Voor de VPS zelf (nog niet voor Big Storage) hebben wij hier een alternatief voor in de vorm van wekelijkse back-ups, zie https://www.transip.nl/vps/back-ups/. Je kunt hiermee iedere week tot 5 weken in het verleden een back-up van je VPS laten maken.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op