DNS resolver

Door allerlei trucs is het mogelijk om Transip als een DNS resolver te laten werken zoals bv Dyndns. Waarom kan Transip ook niet zo een dienst verzorgen zonder allerlei trucs of scripts te moeten maken die voor de algemene gebruiker zowiezo niet zijn weggelegd te maken. Dit betekent tenminste een besparing van 55USD voor een account bij Dyndns en Transip is een nederlandse provider. zelf als jullie het abonnement met deze optie duurder zouden maken is het nog beter dan een apart account bij Dyndns te moeten nemen wanneer je thuis een dynamisch ip adres (ziggo) hebt.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
jlentink 22 mei 2020 (#4425)

Hi,

Het is nog altijd een script/tooltje. Maar ik heb een tooltje gemaakt die makkelijk je domain naam update aan de hand van je ip addres. Dit kan je regelmatig draaien dan zit je ook goed. Ik heb het gecompileerd voor meerdere procesoren. Dus hij kan ook op een ARM NAS of PI draaien.

https://github.com/jlentink/go-transip-dyndns