Opslaan-knoppen domain-editor

In de domain-editor staat onder de lijst van DNS-entries een knop Opslaan. Precies zo'n zelfde knop staat iets lager voor het opslaan van de nameservers. Dat gaat soms mis, vooral als je in een wat langere lijst entries naar beneden moet scrollen. Graag iets duidelijker maken. Andere oplossing is om de knop pas groen/klikbaar te maken als er echt iets is veranderd