Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

[Geïmplementeerd] Centos 8 en plesk

Centos 7 is inmiddels een redelijk oud besturingssysteem waar relatief oude software in zit. Het zou mooi zijn als er een image komt voor plesk gebaseerd op centos 8

10 juli 2020: Plesk wordt vanaf vandaag met CentOS 8 aangeboden!

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Matthijs van Beek Admin 4 november 2019 (#3729)

Op dit moment ondersteunt Plesk nog geen CentOS 8. Die ondersteuning gaat waarschijnlijk deze maand wel komen, echter kunnen wij nog niet zeggen wanneer wij die zullen aanbieden als installatie-optie.

Wij zullen wel zo snel mogelijk wanneer Plesk CentOS 8 ondersteunt zorgen dat wij de installatie op CentOS 8 kunnen aanbieden, echter willen wij wel zeker zijn dat CentOS 8 stabiel genoeg is voor productieomgevingen voor wij dat daadwerkelijk doen.