Synchronisatie voor Android app

Zoals de Stack app voor Windows of Linux de (standaard) mogelijkheid biedt voor automatische synchronisatie van bestanden in beide richtingen, zou ik die mogelijkheid ook graag gerealiseerd zien voor de Android app. Voorbeeld; op mijn computer wijzig ik een bestand dat automatisch wordt geüpload naar de online opslag. Als ik nu op een andere verbonden computer met dat bestand verder wil werken, krijg ik de laatste versie van dat bestand. Op Android zou ik werken met een oudere versie. Als ik er voor kies om dat bestand te uploaden, loop ik het grote (!) risico dat ik daarmee een elders aangepast document overschrijf en daarmee dus alle op de computer gedane aanpassingen kwijt ben. Op z'n zachtst gezegd; niet handig. Vandaar mijn verzoek.

Dirk Engelage