STACK Android: STACK bestanden schrijven met andere apps

Story

Als gebruiker wil ik de bestanden die ik met STACK synchroniseer naar mijn Android mobiele telefoon ook kunnen openen en editen met andere apps.

Probleem

Dit is op dit moment niet mogelijk omdat in android de bestanden alleen in de app storage worden opgeslagen en daarmee niet toegangelijk zijn voor andere apps. Ze kunnen wel met andere apps geopend worden, maar niet beschreven. Dit maakt de stack synchronisatie voor android effectief een one-way synchronisatie.

Oplossing

Het zou veel nuttiger zijn als ik zelf de bestemmings folder kan kiezen voor de synchronisatie van mijn bestanden op android, zodat apps die storage permissies hebben, deze bestanden kunnen openen en beschrijven.

Use cases:
  • snel aantekeningen maken in een word bestand onderweg
  • todo-lijst bijwerken
  • Snel een photo editen die van een ander device komt
  • keepass bestand synchroniseren
  • etc.