Feature Request overzicht

Feature request

gedeelde bestanden alleen inzien en niet downloaden

Hoi TransIP,

Ik ben freelance fotograaf en gebruik Stack om foto’s op te slaan en te delen naar anderen. Ik heb in het verleden al eens een tip gegeven om, net als een knop waarmee je kan aangeven die iemand bij gedeelde bestanden iets niet kan uploaden, er ook een knop moet komen die de optie geeft dat (bij gedeelde bestanden) de bestanden niet kunnen worden gedownload dus alleen maar bekeken kunnen worden. Zeker nu met de gewijzigde AVG wetgeving is dit reuze handig. Je kan zo de mensen wel de foto’s laten zien, ze kunnen de keuzes maken en doorgeven welke foto’s ze willen hebben en die kun je dan via een andere weg weer toesturen. Ze kunnen de foto’s niet downloaden.

Ik ken geen cloud opslag die deze optie al heeft en dit zou voor jullie een prachtig commercieel voordeel kunnen zijn, zeker met de nieuwe AVG wetgeving.

Jullie reactie hierop was: de AVG heeft te maken met het verzamelen van persoonsgegevens, niet met het wel of niet kunnen downloaden van foto's." Echter ik merk als fotograaf dat veel verenigingen geen foto's meer willen laten maken met als reden dat foto's onbedoeld verspreid worden.

Ik hoop dat het gemakkelijk is om dit snel in te voeren.

Groetjes, Hugo van Ool (photoolgraphix.com)

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Matthijs van Beek Admin 15 juli 2019 (#3312)

@peterjongejan,

Je bericht is hier een reactie op een feature request. Je kan in dit geval het beste contact met onze supportafdeling opnemen via de 'Neem contact op'-knop onderaan dit artikel. Zou je daarin aan kunnen geven wat voor foutmelding deze persoon krijgt en welke browser hij/zij gebruikt?

0
peterjongejan 13 juli 2019 (#3304)

De download functie voor iemand die ik de link gegeven heb werkt niet op de telefoon. Hoe kan ik daar met jullie over communiceren? Misschien duidelijker ergens aangeven. vr gr Peter

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op