Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Goedkopere RAM upgrades voor Blade VPS

Hallo,

Ik zie net het mailtje binnenkomen over de BladeVPS Pro X64 die vanaf nu beschikbaar is. Daarin staat "De nieuwe BladeVPS Pro X64 vervangt de huidige BladeVPS Pro X32. Dat betekent dat je voor hetzelfde bedrag een verdubbeling van het geheugen krijgt."

Harstikke tof voor de BladeVPS Pro gebruikers uiteraard. Maar als er 32gb extra RAM voor dezelfde prijs bij kan, waarom moet 1GB ram voor een normale bladevps dan nog steeds €9,05 per maand extra kosten?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Matthijs van Beek Admin 4 april 2019 (#2912)

Dit was vooral mogelijk omdat de X32 aan de dure kant was in verhouding tot de X16 en X24. De x32 kostte hetzelfde als de X64 nu, terwijl een X16 met add-ons of een dubbele X24 goedkoper was. Wij realiseerden ons dat dit een scheve verhouding was. Aangezien er ook de nodige vraag was naar een X64 hebben wij voor nu besloten in plaats van de X32 goedkoper te maken een X64 uit te brengen.

De add-on prijzen zelf liggen overigens hoger dan een upgrade van de gehele VPS omdat wij optimaal gebruik van de resources willen stimuleren: Stel dat er bijvoorbeeld 10 X4's op een hypervisor staan die allemaal met add-ons 64GB gebruiken, dan zou dat een groot deel van de rest van de hardware ongebruikt laten.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op