Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

VPS verhuisservice Amsterdam naar Delft of andersom

Geachte TransIP,

Waarom dit een goed idee is? Het bespaart VPS eigenaren veel tijd wanneer je veel websites beheert. Nu zou ik een 2de VPS erbij moeten nemen om alles veilig te verhuizen zonder downtime. VPS klonen naar Delft en dan per klant moeten overzetten en de e-mail syncen naar de nieuwe server per website wanneer iemand veel e-mailt. Iedere domein een ander ip adres moeten omzetten met lichte downtime + wat vps aanpassingen. Dit kost tijd ongeacht hoeveel websites je beheert.

Liever zou ik betalen voor een 1 op 1 verhuizing naar Delft locatie met IP behoud want dan verander alleen de VPS van locatie en voor de websites en e-mail op de VPS gebeurt er dan niks.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Matthijs van Beek Admin 4 april 2019 (#2911)

Het is momenteel helaas technisch niet mogelijk om een VPS over te zetten van de ene naar de andere availability zone met behoud van IP-adressen. Ons VPS-platform is namelijk in clusters van hypervisors ingedeeld, waar ook IP-ranges aan verbonden zijn. Deze clusters zijn op hun beurt gebonden aan een availability zone. Voor de lange termijn kunnen wij hier nog geen uitspraak over doen, maar het mogelijk maken van een dergelijke feature zou een zeer uitvoerige herziening van onze backend betekenen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op