Ondersteuning voor user tokens en rollen voor de transip-API

Op dit moment geeft API toegang tot mijn volledige account wat ik zelf wat eng vind om te gebruiken voor bijvoorbeeld een utility waarmee je enkel DNS records aanmaakt.

Ik zou graag een functionaliteit hebben waarmee ik een token aan kan maken waaraan ik beperkte toegang tot een onderdeel van de API kan toekennen zoals bijvoorbeeld het updaten van een DNS record van een specifiek domein of alleen readonly toegang tot een aantal endpoints.