Feature Request overzicht

Feature request

Niet automatisch verlengen in plaats van opzeggen

Als ik vermoedelijk een domeinnaam niet wil aanhouden na de contractperiode heb ik nu alleen de mogelijkheid om het contract op te zeggen, waarna ik geen mogelijkheid heb om dat ongedaan te maken. Dat is de reden dat ik het liever niet gebruik - wellicht veranderen de omstandigheden waardoor ik de domeinnaam toch wil aanhouden aan het einde van de periode, waar dan geen mogelijkheid meer toe is.

Helaas betekent dat wel dat ik er op het juiste moment aan moet denken om op te zeggen. Zo is dat net weer misgegaan voor een domeinnaam welke niet verlengd had moeten worden maar waar ik nu wel weer een jaar voor moet betalen - ik heb hem nu maar per direct opgezegd, maar dat had ik 2 weken eerder moeten doen.

Graag zou ik de mogelijkheid zien om een domeinnaam in te stellen om niet automatisch te verlengen, maar dus wel de mogelijkheid houden óm deze te verlengen tegen de tijd dat het zo ver is. Bij voorkeur met een e-mailnotificatie die me van de aankomende deadline op de hoogte brengt.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
mveldt 24 december 2021 (#7150)

Functionaliteit is al mogelijk. Uitleg TransIP:

`Het is op dit moment al mogelijk een domeinnaam per einde contract op te zeggen als je die niet wil verlengen en deze opzegging te annuleren zolang de opzegging alleen de éne domeinnaam betreft.

Wanneer je een dienst per einde contract opgezegd hebt en de opzegging wilt annuleren, dan kan dit mits je vóór de vervaldatum actie onderneemt. Je kunt dan via 'Mijn account' > Tabblad 'opzeggingen' de opzegging terugvinden en hier staat een knop achter om de opzegging te annuleren.

Wanneer je meerdere diensten tegelijk opzegt, dan is het helaas niet via het controlepaneel te annuleren. Wel kunnen we dit handmatig voor je in orde maken: Als je in een dergelijk geval een bericht stuurt naar onze support afdeling en aangeeft voor welke domeinnaam je de opzegging ongedaan wilt maken dan voeren we dat gelijk voor je uit.`

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op