Feature Request overzicht

Feature request

Meerdere gebruikers (gelijktijdig)

Ik heb mijn STACK-storage gedeeltelijk toegewezen een een andere gebruiker. Daarbij treed ik op als een soort beheerder. Daarbij is het handig als ik gemakkelijk van de ene gebruiker kan switchen naar de andere. En beter nog: dat ik gelijktijdig als twee gebruikers ingelogd kan zijn. Hiermee heb ik de laatste dagen gestoeid en heb de volgende ervaringen.

PC (Win-10) 1) STACK kan maar aan één drive gelijktijdig gekoppeld worden. Dus M:/ voor gebruiker-1 en N:/ voor gebruiker-2 kan helaas niet. 2) Bij STACK via de browser kun je eenvoudig van gebruiker wisselen, maar niet twee gebruikers gelijktijdig. 3) FileZilla werkt goed. Je kunt meerdere gebruiker-logins definiëren, maar ook slechts één tegelijk openenen. 4) Total Commander werkt nagenoeg perfect. Je kunt diverse logins (WebDAV, SFTP) definiëren met meerdere gebruikers. En deze in twee vensters naast elkaar zetten voor gegevens uitwisseling en onderhoud. Switchen tussen verschillende WebDAV gebruikers happert soms. Tot nu mijn favoriet.

Android smart-phone 1) De STACK-app werkt goed voor één gebruiker. Na een log-out ben je de server-instellingen kwijt en moet je alles opnieuw invoeren. Niet echt handig. 2) Total Commander werkt vrijwel identiek aan de PC-versie. 3) Bij CX File Explorer kun je een breed scala aan verbindingen definiëren in allerlei omgevingen en meerder gebruikers. Uitwisselen van gegevens werkt perfect. Hier is dit mijn favoriet naast Total Commander.

Advies: 1) Probeer een oplossing te vinden voor het aan meerdere drives koppelen van STACK (met verschillende gebruikers) in Windows. 2) Pas de STACK-app voor Android aan voor een goede gebruiker-switch dan wel voor meerdere gebruikers gelijktijdig. Beter nog: promoot en/of support CX File Explorer.

Mogelijk hebben jullie wat aan deze ervaring. Ik heb weer wat geleerd. Succes met de verdere ontwikkeling van STACK. Ik ben er tot nu toe zeer tevreden over.

Met vriendelijke groet, Gerrit Gramser gerrit.gramser@xs4all.nl

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op