sFTP usename change

Ik heb een vraag over SFTP. Omdat de gebruikersnaam daaf24@daaf24.stackstorage.com is wordt het inloggen problematisch bij verschillende SFTP apps. O.a. de android app File manager HD en de backup client duplicity kunnen hier niet mee overweg. Er wordt door verschillende apps gekeken naar de eerste @ die wordt tegengekomen en de rest wordt gezien als server adres waardoor er authenticatie errors ontstaan. Een unieke gegenereerde username met letters en cijfers zou dit oplossen of de @ veranderen door een - . Is het mogelijk om een andere gebruikersnaam te gebruiken voor sftp?