zoek domeinen op basis van DNS records

Hallo, ik zoek tussen mn domeinen naar alle die gehost zijn op een bepaald IP adres maar moet daarvoor nu alle records apart bekijken. Zouden jullie de domein zoek functie in het controlepaneel (/cp/domein-hosting) uit willen breiden met een zoek in de DNS records? An sich te doen via de API maar dat bouwen is meer werk nu dan de boel doorploegen :)