Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Stack app

Het is momenteel helaas niet mogelijk om meer dan één account in te stellen in de STACK-app op de tablet. Het zou heel mooi zijn als dit ook zou kunnen net als op de Windows computer.