Behoud van DNS bij het verhuizen van een domeinnaam

Hallo Transip,

We hebben net onze domeinnaam verhuist naar Transip. (vooral omdat bij Transip alles makkelijker/gebruikersvriendelijker werkt)

Onze Feature request: Het is nog gebruikersvriendelijker als Transip bij een 'verhuizing' de DNS van het domein automatisch overneemt, in plaats van automatisch naar de TransIP landingspagina te wijzen. Hierdoor blijft de DNS gegevens van website, mail (en in ons geval ook ftp) in de lucht.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Matthijs van Beek Admin 4 december 2018 (#2330)

Bedankt voor je feedback! Vaak wordt bij een verhuizing een webhostingspakket afgenomen, waarbij het wenselijk is dat de DNS ernaar verwijst. Dat neemt niet weg dat het allicht een idee zou zijn de optie bij een verhuizing te geven de DNS-records te behouden. Het heeft echter wel de nodige voeten in de aarde, waardoor wij op dit moment nog geen concrete belofte kunnen doen.