Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Een profielfoto instellen in Transip webmail

Hallo,

Ik vroeg mij af of het mogelijk is om de volgende feature door te laten voeren: Is het mogelijk om een profielfoto in te stellen in Transip webmail?

Wij gebruiken mailadressen, ingesteld in Transip, o.a. voor het verzenden van e-nieuwsbrieven (natuurlijk via een marketing automation platform, niet via de mail zelf). Vandaar dat het mooi zou zijn als mensen (in sommige mailprogramma's) naast de afzender en onderwerpregel een profielfoto van het logo van het bedrijf zouden zien ter herkenning.

Ik ben benieuwd.

Met vriendelijke groet, Sanne

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
lucienfoort 30 november 2022 (#9155)

Hoi,

Is dit ondertussen al mogelijk?

3
Nick Brouwer Admin 22 november 2018 (#2266)

Hoi Sanne,

Dit is nog niet mogelijk, maar wat ons betreft een mooie Feature! Hoe meer gebruikers deze Feature Request een like geven, hoe groter de kans dat dit werkelijkheid wordt :-)

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op