Feature Request overzicht

Feature request

VPS per uur afrekenen

Voor een klein projectje even snel een VPS opzetten is bij TransIP niet aan de orde, omdat je voor een hele maand afrekent. Hiervoor moet je bij concurrenten zijn die dit wel aanbieden.

Het zou erg klantvriendelijk zijn als TransIP haar service kan aanpassen zodat VPSs per uur afgerekend kunnen worden. Als de VPS niet meer nodig is, kun je er een snapshot van maken en de VPS verwijderen. De snapshot kan dan de volgende keer in een nieuwe VPS ingeladen worden om weer een paar uur te draaien.

TransIP vraagt momenteel éérst om geld voordat er een VPS opgestart kan worden. Een pre-paid balans zou dit probleem oplossen. Een andere oplossing zou zijn om deze functie alleen aan vertrouwde klanten aan te bieden; klanten die al een tijd lang netjes hun facturen betalen, of een werkende automatische incasso hebben ingeschakeld.

Hopelijk ziet TransIP het nut van zo'n functie in.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
platform11 27 september 2022 (#8858)

Zeer gewenst inderdaad

0
tlrh314 8 februari 2021 (#5339)

Dit is naar mijn mening een essentiele service die TransIP mist.

0
nouwan 23 april 2020 (#4332)

Deze feature zou ons overtuigen om te verhuizen naar TransIp.

0
lxsbiz 10 november 2019 (#3762)

Ook wanneer je een machine wilt updaten zou dit handig zijn omdat je dan eerst een test run kunt doen. (zeker met de nieuwe functie om snapshot om te zetten in VPS!)

0
stelonld 31 mei 2019 (#3136)

Zeer wenselijke functie voor testing, etc. moet nu uitwijken naar andere oplossingen. Onderandere Azure is een tip als je beschikt over een MSDN subscription ($50 credits of meer per maand)

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op