Feature Request overzicht

Feature request

Stack

Het lijkt dat Stack momenteel alleen de Nederlandse taal kent, want ik kreeg vanuit de UK tenminste die opmerking. Ook op mijn volledig in English GB ingerichten PC, met in de browser de taal op Englsh GB als eerste, daarna US en vervolgens eens Nederlands,wordt een NL talige page weergegeven. Daar zou netjes de login page, en bij voorkeur ook de rest, in het Engels weergegeven moeten worden.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
vangorkum 12 oktober 2021 (#6649)

@Felix Smit, werkt. ik zag opeens dat de labels op knoppen in de webinterface engelstalig waren, toen ik een door mij gedeelde url even zelf testte. dat komt dus doordat en_US de primaire taal in mijn browser is. eerder was de interfacetaal altijd nederlands.

NB1: voor de stack eigenaar is de interfacetaal een stack-instelling in Instellingen: Voorkeuren: Taal, en niet afhankelijk van instellingen in de browser.

NB2: voor mensen waarmee wordt gedeeld kan de interfacetaal worden afgedwongen door de taalcode in de url op te nemen: https://[stack-domein]/s/[share-code]/nl_NL.

0
Felix Smit Admin 1 september 2021 (#6445)

We hebben zojuist ondersteuning voor meertalige deelpagina's geïmplementeerd. De taal van de browser dicteert hierbij of deelpagina's in het Nederlands of het Engels moeten worden weergegeven. Mogen we jullie feedback?

0
novacustom 6 mei 2019 (#3045)

TransIP richt zich op internationalisering, maar maakt dit pas echt waar wanneer alle delen in het Engels beschikbaar zijn. In het bijzonder de pagina's van 'Delen'-Links van Stack Storage!

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op