Meerdere Stack accounts in iOS app

Ik heb een privé Stack account met back-up voor o.a. foto's en documenten en voor werk een Stack omgeving die gaat over back-ups van projecten en uitwisseling van documenten. Nu vind ik het fijn om klanten snel werk te kunnen laten zien of delen via m'n iPhone, maar tegelijkertijd wil ik ook graag gebruik maken van de foto back-up functie. Zijn er plannen voor ondersteuning van meerdere accounts?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
wehodo 17 mei 2020 (#4413)

Meerdere accounts binnen de mobiele app zou wel een must moeten zijn. Binnen de NextCloud app zit meerdere accounts al in.

0
mauricefoldes 8 maart 2020 (#4159)

JA, ik ben zeker een voorstander voor deze feature. Voor een andere account heb ik een aparte login en steeds wisselen van account is niet te doen.

0
dannit 28 december 2019 (#3919)

Ja, deze feature zou ik ook graag willen hebben!

0
btalman 9 december 2019 (#3864)

Zeker steun voor ontwikkeling van deze feature! Django omschrijft precies het probleem en de noodzaak tot een oplossing

0
django 4 juli 2019 (#3267)

Ik zou ook graag de multi user optie voor de IOS app willen aangezien het lastig is om te telkens je inloggegevens te moeten invoeren als je schakelt tussen de verschillende accounts.

Ik heb een prive account en een zakelijk account en het zou top zijn als je net als bij de desktop app hier makkelijk zou kunnen schakelen.

0
ilanman 28 januari 2019 (#2589)

Ja, graag!!!!!

0
roi57 21 januari 2019 (#2546)

Ja daar heb ik ook veel behoefte aan. Vooral op de smartphone is dit lastig