Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

"Free up space" optie in de stack software

Zoals onedrive ook heeft, zorgen dat je bestanden kan opschonen zodat ze alleen maar in de cloud staan totdat je ze weer wilt gebruiken.

Dan download je de bestanden weer als je ze wilt gebruiken. Dit maakt het mogelijk om stack beter te gebruiken, nu moet ik namelijk 1TB aan disk space ruimte hebben om 1TB op te slaan terwijl ik misschien op die computer maar 25% van de bestanden ooit gebruik.

Microsoft heeft in de Onedrive deze optie wel en wordt volgens mij zeer vaak gebruikt omdat dit er voor zorgt dat je je storage op een meer effiecentere manier gebruikt.

De WebDAV ondersteuning binnen Windows is hiervoor niet toerijkend genoeg omdat de files pas op aanvraag worden gedownload en binnen het WebDAV profile tijdelijk worden opgeslagen (maar niet goed worden weggehaald). hierdoor komt het vaak voor dat bestanden slecht of niet goed gedownload worden als ze 1GB of groter zijn.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op