Android tv

Is het mogelijk om de android app android tv compatible te maken? Zou heel leuk zijn om makkellijk de fotos op tv te kunnen bekijken. Installeren van de android app werkt, maar als je de app opent kan je niet navigeren met de afstandsbediening. De app werkt prima op telefoon maar zou leuk zijn mocht die ook op android tv werken. Groeten,

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
bjm 6 januari 2019 (#2452)

Met die vraag zit ik namelijk ook, nog geen reactie op gehad zo te zien! Ik wacht het af.