Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Android tv

Is het mogelijk om de android app android tv compatible te maken? Zou heel leuk zijn om makkellijk de fotos op tv te kunnen bekijken. Installeren van de android app werkt, maar als je de app opent kan je niet navigeren met de afstandsbediening. De app werkt prima op telefoon maar zou leuk zijn mocht die ook op android tv werken. Groeten,