Feature Request overzicht

Feature request

DNS instellingen webhosting zichtbaar in webhosting pakket

Nu ben je afhankelijk van het terugvinden van dat ene mailtje met de DNS instellingen van je webhosting pakket. Soms gaat er best even over heen voordat je een migratie kunt doen. Het zou handig zijn als er onder de webhosting ergens staat wat de ip adressen zijn die bij de webhosting staan. Eigenlijk niet zoals dat voor sftp wel is gedaan.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op