Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Flexibiliteit met VPS-IP adressen

Op dit moment wordt elke VPS opgeleverd met een IP adres. Bij meerdere VPS servers in een private netwerk waarvan een VPS als firewall (bijvoorbeeld pfSense) functioneert zou het mooi zijn als alle IP adressen aan de firewall VPS kunnen worden toegekend.

Nu moeten er extra IP adressen worden ingekocht voor de firewall VPS terwijl de IP adressen van de andere VPS servers ongebruikt blijven.

In het kader van veiligheid zou het ook al goed zijn om het IP adres van een VPS te kunnen deactiveren.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
jev001ab 30 november 2018 (#2318)

Ik wil nu 7 servers gaan gebruiken, 1 linux als firewall en overige windows. de windows server zijn in het algemeen onveilig op publiek internet, interne FW lijkt me geen voldoende oplossing.kan ik ook geen publiek ipadres kunnen krijgen en alleen de private netwerk (vlan) gebruiken. en eventueel handmatig extra ipaddressen op firewall?

0
Matthijs van Beek Admin 1 oktober 2018 (#2010)

Onze systemen staan een dergelijke functionaliteit op dit moment niet toe. Alle IP-adressen op ons platform worden namelijk geheel automatisch toegekend en kunnen bijvoorbeeld niet van availability zone of cluster veranderen (iedere availability zone is ingedeeld in meerdere clusters van hypervisors).

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op