Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Geen ruimte upgrade, maar betalen voor snelheid.

Beste,

Persoonlijk vind ik de snelheid van stackstorage niet wat ik verwachte, dit is de reden waarom ik het eigenlijk zo min mogelijk wil gebruiken. Ook al heb ik 1tb 'gratis' op het moment, leuk natuurlijk, maar in mijn geval bijna niet te gebruiken door de lage snelheid. Voor foto's en videos duurt het up- en downloaden gewoon véél ste lang. (de WebDAV connectie klapt er ook nog regelmatig uit met 'grote' bestanden >1GB)

Zelf zou ik best een bedrag per maand betalen voor de snelheid als deze gewoon goed is, daarna kan ik zelfs ook nog overwegen om extra ruimte te kopen als het perfect voor mij werkt, maar dat ben ik..

Bedankt, mvg Nick

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
forestmountain 7 oktober 2018 (#2037)

Helemaal mee eens. Het probleem van de bestanden van meer dan 1GB is inmiddels opgelost, even wat veranderen in de Registry. Hoe en wat zijn ergens op deze site te vinden.

Maar wat de snelheid betreft, pfffffff. Oké mag misschien niet klagen omdat het gratis is. Maar snelheden van 37,2kBs doet me denken aan vroeger. Toen ik nog met een inbelmodem werkte van 33K6. Inmiddels van alles geprobeerd, maar snelheid krijg ik niet omhoog. Nou ga er maar aan staan als je een halve Terrabyte wilt uploaden met deze snelheid.

Het vreemde is dat ik afgelopen week snelheden van rond de 4MB/s heb gehaald. Nog niet super snel maar wel heel wat sneller dan nu. Waarom het nu (zondagavond 19:00 uur) zo traaaaaaag is, geen flauw idee.

56MB uploaden en daarvoor meer dan 50 minuten bezig zijn. Dan werkt Google Drive toch wel heel wat prettiger. Hopelijk is morgen de snelheid weer wat beter, anders ga ik toch weer gebruik maken van Google.

Helaas is dit geen reclame voor jullie.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op