Feature Request overzicht

Feature request

Een paar ideeën om Stack Storage nóg beter te maken

Ik heb inmiddels verschillende cloud-services uitvoerig gebruikt, en ben nu logischerwijs beland bij Stack vanwege de 1TB die ik gratis krijg (dank daarvoor!), de privacy en ondersteuning voor WebDAV. Nu ik het een tijdje gebruik vallen me (het gebrek aan) een paar dingen op die de ervaring nog beter kan maken.

  • De mobiele iOS app mist een functie om in een map alle bestanden in één keer te selecteren. Deze functie is nogal essentieel wanneer je bijvoorbeeld honderden foto's in een map wilt verplaatsen. Dit moet nu handmatig en dat kost veel tijd in een map met honderden bestanden.
  • De mobiele iOS mist een zoekfunctie, of ik kijk hier heel hard overheen. Dit lijkt mij namelijk een vrij essentiële toevoeging op een cloudhostingdienst.
  • De desktopclient (Mac) mist rechtermuisknop-contextmenuintegratie (galgjewoord?). Het zou top zijn als je bestanden in de Stack map via de rechtermuisknop bijvoorbeeld kunt delen of snel de webversie kan openen.

Dat zijn voor nu de dingen waar ik tegenop loop. Laten we vooral niet vergeten dat ik bovenal enorm tevreden ben met jullie cloudopslag, niets dan lof!

Met vriendelijke groet, Niels

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
nocigeo 4 augustus 2019 (#3374)

Ik sluit me volledig aan bij de drie aanvullingen van Niels. Ook hier een zeer tevreden Stack gebruiker na jaren Dropbox te hebben gebruikt.

Trouwens ook erg tevreden met de hulp bij vragen e.d. van de medewerkers. Top!

Gr Nico

0
johnweer 4 mei 2019 (#3037)

Zoekfunctie zou gebruiksgemak enorm verbeteren.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op