Automatisch syncen documenten vanuit Android app

Ik heb documenten (Excel & word) in mijn Stack staan die ik zowel op mijn pc als op mijn tablet wil kunnen bewerken. Nu is het wel mogelijk om het bestand op mijn tablet te downloaden en te bewerken, maar deze wijzigingen worden niet automatisch terug gesynced naar Stack. Hierdoor kan ik Stack niet gebruiken en moet ik de bestanden steeds handmatig overzetten.