Feature Request overzicht

Feature request

slepen hele mappen. niet synchroniseren.

Omdat stack elke keer een hele dag bezig is om mijn map met fotos te synchroniseren zet ik hem op pauze en verwijder ik de software. werkt erg onhandig. ik zou graag zelf willen bepalen welke map ik op enig moment zelf bij stack online zet. is dit mogelijk?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Matthijs van Beek Admin 9 november 2018 (#2206)

@keesvanwensen,

Dat is inderdaad mogelijk; daarvoor moet je de huidige synchronisatie eerst verwijderen (rechter muisknop in de STACK desktop applicatie op 'Stack' > 'Verwijderen map sync verbinding') en daarna de synchronisatie opnieuw op te stellen per map.

0
keesvanwensen 9 november 2018 (#2205)

@Matthijs van Beek, Hallo, kun je ook nog voor selectieve installatie kiezen ná installatie van de desktopapp? Zo ja, hoe? Dank, Kees

0
Matthijs van Beek Admin 20 juli 2018 (#1644)

Dit is inderdaad mogelijk door bij de installatie van STACK voor selectieve synchronisatie te kiezen en specifieke mappen op te geven op je computer, zie https://transipmedia.net/faq/stack_desktopapp3.png

Je kunt dan veel specifieker synchronisatie instellen in de software en deze per map pauzeren. Je kunt dan dus bijvoorbeeld specifiek een map zoals c:\foto's synchroniseren en daarnaast een aparte synchronisatie hebben voor bijvoorbeeld c:\video's die je pauzeert, zonder dat dat de synchronisatie van de foto's map in de weg zit.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op