Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Een Stack icoon in (Windows) File Explorer

Dropbox, Boxcryptor, OneDrive en nog andere apps creeeren bij installatie een nieuw eigen icoon in File Explorer. Dat icoon staat dan tussen "Quick Access" en "My PC" (ik heb een Engelse versie). Je kunt het icoon openklappen en dat blijft dan zo. Erg handig om snel bij de subdirectories en files te komen. Dropbox gaat er bij mij binnenkort uit, uiteraard. Zou goed zijn als Stack bij installatie een Stack icoon zou creeeren.