Stack for android verbeteren

** Bij de Stack-app op een adroid smartphone is het niet mogelijk om meerdere bestanden tegelijk te delen naar de Stackspace. De wachtrij met uploads hapert dan. Het zou mooi zijn als je (net als bij dropbox)een hele rij bestanden kunt selecteren om te delen met stack.

** als de wachtrij van de stack-app op android vol is met mislukte en/of afgehandelde uploads, kun je helemaal niets meer uploaden. De app kan ineens niets meer uploaden en daar krijg je geen foutmelding van. Dat zou verbeterd moeten worden.