Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

[Geïmplementeerd] Floating IPs

Floating IPs zoals Digital Ocean en veel andere cloud hosters hebben zou zeer handig zijn. Dit geeft gebruikers de flexibiliteit om ip adressen op eenvoudige wijze aan servers te koppelen en over te zetten indien nodig.

Edit door TransIP: deze feature is geïmplementeerd in de vorm van HA-IP, zie https://www.transip.nl/vps/ha-ip/ en https://www.transip.nl/vps/ha-ip/pro/