Feature Request overzicht

Feature request

Stackstorage: bevestiging voor verwijderen complete directory

Het huidige gedrag van de stackstorage desktop applicatie is om een directory die, om welke reden dan ook, niet beschikbaar is, als verwijderd te zien. Wanneer de directory weer beschikbaar is, zal de directory weer geupload worden naar de stack storage server. Ik zou graag een bevestiging zien op het compleet verwijderen van een directory die gesynchroniseert is met stackstorage, danwel een paar automatische checks op waarom een directory niet beschikbaar is. In ieder geval zou de directory niet zomaar van de stackstorage server verwijderd moeten worden.

Ter verduidelijking de situatie waarin ik zelf tegen dit probleem aan ben gelopen: Mijn home directory op mijn desktop is versleuteld en wordt niet automatisch ontsleuteld als ik inlog op mijn gebruikersaccount. In mijn home directory heb ik één map gesynchroniseert met stackstorage. Wanneer de directory niet beschikbaar is omdat de complete home directory nog versleuteld is en de stackstorage desktop applicatie wel opstart, worden alle bestanden van de server verwijderd. Uiteraard is dit niet wat ik wil.

Kortom: graag ofwel bevestiging van de gebruiker vragen, ofwel een paar checks inbouwen op waarom een directory niet beschikbaar is.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op