Feature Request overzicht

Feature request

Delen via desktopapplicatie

Het lijkt er op dat je enkel kunt delen door in te loggen op de site. Het zou fijn zijn als dat ook kan via de desktopapp.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
jgeo 31 mei 2020 (#4445)

Dit zou ik graag zien als mogelijkheid. Ik kan nu alleen maar met de hoofdaccount inloggen, maar dan heeft dat andere systeem meteen toegang tot alles. En ik wil dat beperken tot een subfolder. Kan via de webapp, maar dat is weer niet heel handig in sommige gevallen.

0
Nick Brouwer Admin 12 november 2018 (#2210)

@nikive

De knop 'Delen' die je ziet, is een optie die binnen OwnCloud aanwezig was. STACK was namelijk gebaseerd op een variant van OwnCloud. We zijn inmiddels overgegaan op onze eigen client, maar de knop is hierbij ook bewaard gebleven. De knop zelf heeft dus geen functie, maar is (nog) wel aanwezig.

0
nikive 9 november 2018 (#2208)

Beste, ook ik vraag me af wat de bedoeling is van de knop 'delen...' als je via finder/verkenner klikt met de rechtermuisknop...

0
Matthijs van Beek Admin 2 juli 2018 (#1531)

Het is mogelijk te delen via de desktop app, maar dit werkt iets anders: je gaat hiervoor op je computer in explorer naar de map die je synchroniseert. Klik met de rechter-muisknop op het bestand / de map die je wil delen en klik op "delen met STACK".

Dit werkt enkel voor mappen waar synchronisatie voor is ingesteld. Mocht je hier meer vragen over hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te contacteren. Je kunt ze bereiken via de "neem contact op"-knop onderaan deze pagina.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op