Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Email filter: optie 'verwijder alle inkomende email' voorkomen

Bij het aanmaken van een email filter kan je selecteren om voor alle inkomende emails een bepaalde actie uit te voeren, bijv. verplaatsen naar een map. Het verwijderen van email is ook een optie. Verwijderen heeft wel als gevolg dat ze echt weg zijn. Je zal ze niet terug vinden in de prullenbak map.

Aanleiding hiervoor is dat een gebruiker veel spam kreeg van een persoon. Je kan makkelijk een filter aanmaken bekijken en toen heeft deze gebruiker de optie 'alle inkomende email' geselecteerd ipv 'mail van: spam@email.nl'.


Ja dit was misschien niet zo slim, maar het zou gebruikers zoals deze helpen om een extra melding te geven wanneer 'alle inkomende email'en 'verwijder bericht' allebei geselecteerd zijn. Aangezien de consequenties groot kunnen zijn (alle inkomende email is weg!) zou ik zelfs voor willen stellen om deze combinatie niet mogelijk te maken.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op