Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Lokale schijfruimte vrijmaken door 'preview'-bestanden

Als ik nu schijfruimte wil vrijmaken op de pc kan ik dit enkel doen door mappen en bestanden te 'ontvinken' zodat ze niet meer gesynchroniseerd worden. Daarmee maak ik inderdaad ruimte vrij maar worden ze niet meer zichtbaar op de pc en kunnen niet meer geïndexeerd worden. Zoeken naar deze mappen of bestanden, die dan nog enkel op Stack staan, geeft nihil. Veel handiger zou zijn om mappen of bestanden te ontvinken maar waarbij enkel de respectievelijke bestanden worden gecomprimeerd tot een klein 'preview' bestandje. Mappen en bestandsnamen met hun index (en hun plaats in de structuur) blijven behouden. Wil je het bestand dan toch nog openen, dan zal het moeten gedownload worden (enkel online natuurlijk). Mappenstructuren, bestandsnamen en hun index nemen bijzonder weinig geheugen in en toch blijf je hiermee een perfect overzicht houden en kan je pc zoeken ook binnen deze structuren en bestanden. De synchronisatie van mappen-structuur, bestandsnamen en index blijft behouden, ook wanneer je op andere toestellen werkt of rechtstreeks met de browser.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
mmavanbuuren 1 juli 2019 (#3261)

Je zou je stack ook als netwerkschijf kunnen toevoegen aan je PC (middels WebDAV), waardoor de bestanden ook alleen in de cloud staan, maar wel direct zichtbaar zijn via de zoekfunctie van je verkenner. Je bespaart hiermee ruimte omdat er geen lokale kopie is.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op