Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Extra beveiliging van een map met wachtwoord | Dubbelklik optie

Beste dames en heren,

Ik gebruik al een tijdje de gratis Stack waarvoor veel dank. Ook heb ik het al geadviseerd bij een aantal mensen (ook de betaalde). Nu had ik de volgende wens zelf ook al eens gehad maar iemand anders zei ook:

En als er nu iemand achter mijn pc zit kan hij bij al mijn bestanden.

Gedegen vraag natuurlijk en omdat een Stack toch in veel gevallen nogal wat persoonlijke bestanden heeft leek het me een goede feature suggestion om een optie te hebben om een extra wachtwoord op een map aan te kunnen maken. Ik weet namelijk dat veel mensen in hun clouddienst (welke dan ook) een kopie van hun paspoort bewaren voor wanneer ze bijvoorbeeld op vakantie zijn. Dit zijn toch best belangrijke gegevens die je graag goed wilt beveiligen. Het zou dus fijn zijn dat als je in een map wilt met gevoelige bestanden dat er een extra wachtwoord wordt gevraagd. Mogelijk dat een Admin account of Superuser dit zou kunnen instellen en een basis wachtwoord kan worden gevraagd voor instellen en/of installeren op pc`s en inloggen op klanten panel etc.

Een ander idee wat ik had is of het mogelijk was om een optie in te bouwen in de Settings waarbij iemand kan kiezen wat er gebeurt als je op het ikoon in de System Tray dubbelklikt. Op dit moment openen de Settings maar het zou aanzienlijk praktischer zijn als de Stack map opent. Ik kan me voorstellen dta niet iedereen dat vindt dus wanneer de gebruiker dit zelf zou kunnen kiezen zou dit ideaal zijn.

Deze 2 opties (alhoewel de eerste het meest) geven Stack weer een aardige voorsprong op de concurrentie. Hopelijk zijn deze opties te implenteren in de software.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op