Ik heb 'Remote hands' nodig

Met remote hands kan je via je controlepaneel een datacenter engineer inzetten voor het stellen van een diagnose, troubleshooten, omprikken van kabels of het op ‘F1-to-continue’ drukken bij een vastgelopen reboot van je server(s). Om een remote hands verzoek in te dienen volg je de onderstaande stappen.

• Log in op je controlepaneel
  • Klik op je server onder VPS & Colocatie op jouw colocatie.
  • Klik op 'Remote Hands aanvragen' helemaal onderaan de pagina
    afbeelding van remote hands aanvragen
  • Maak indien nodig een nieuw contact aan via de knop 'Nieuw contact' en selecteer de gewenste contactpersoon.
  • Vul het formulier in en omschrijf de instructies zo gedetaileerd mogelijk. De datacenter engineer is namelijk niet persé een IT'er.
  • Vink aan dat je akkoord gaat met de kosten voor het gebruik van de remote hands van € 31,25 excl. btw per 15 minuten.

Je kunt enkel remote hands aanvragen voor server die duidelijk gelabeld in het rack zijn geplaatst. Het installeren, configureren of verwijderen van hardware en apparatuur valt niet binnen de dienstverlening van remote hands.