Ik wil de standaard TransIP nameservers instellen voor mijn domeinnaam

Als je domeinnaam bij TransIP is ondergebracht, kun je kosteloos onze nameservers gebruiken. Deze staan in de regel standaard ingesteld voor je domeinnaam. Om onze hosting of DNS-beheerpaneel te gebruiken is het belangrijk dat je gebruikmaakt van onze nameservers.

Als je op dit moment andere nameservers ingesteld hebt, dan kan je als volgt de standaard TransIP nameservers instellen:

• Ga naar 'Domein & Hosting'
  • Klik op je domeinnaam
  • Scroll omlaag naar 'Geavanceerd domeinbeheer' en ga naar 'Nameservers'
  • Klik op 'Bulk Opties'
  • Kies achter 'Kopieer gegevens van' voor 'TransIP standaard nameserverinstellingen'
  • Klik op 'Opslaan'

De wijziging wordt vervolgens verwerkt. De verwerkingstijd bedraagt 4 tot maximaal 24 uur. Voor meer informatie daarover kan je hier klikken.

Je kunt op bijna dezelfde manier ook de DNS instellingen terugzetten naar de standaard DNS instellingen. Voor meer informatie daarover kan je hier klikken.