Een VPS aan een private network toevoegen

Een private network creëert een privé verbinding tussen twee of meer VPS'en. Dit verkeer telt niet mee in het verkeer van jouw VPS'en. Bovendien kan een private network een bijdrage leveren aan de beveiliging van jouw VPS'en.

Je koppelt eenvoudig een VPS aan je private network vanuit het controlepaneel. Let wel dat je daarna in je besturingssysteem ook een intern IP-adres instelt, zie onze handleidingen voor Linux en Windows

Stap 1

Ga naar  de tab  'VPS' en klik achtereenvolgens op de naam van het private network en het tandwiel achter 'Overzicht'.

cp private network tandwiel

Stap 2

Klik op 'Koppelen' achter de naam van de VPS'en die je aan je private network wil toevoegen. De eerste twee VPS'en zijn bij het maandbedrag van 1,50 inbegrepen. Iedere aanvullende VPS kost 1,50 per maand extra.

private network vps koppelen

Na het koppelen krijgen de VPS'en een extra netwerkadapter. Stel nu daarop een intern IP-adres in, zie onze handleidingen voor Linux en Windows.