Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Wat houdt de migratie naar het nieuwe webhostingplatform in?

We hebben een nieuw webhostingplatform met allerlei extra features! Zodat iedereen gebruik kan maken van het nieuwe platform gaan we binnenkort jouw webhostingpakket migreren naar het nieuwe platform. Je beheert je website vervolgens vanuit een nieuwe omgeving.

Het aantal databases, e-mailadressen en de hoeveelheid dataopslag op je pakket blijft hetzelfde. Een aantal extra's die je kunt verwachten:

Let op: De optie om zo snel mogelijk te migreren is op dit moment alleen voor een selecte groep klanten beschikbaar. Mocht je deze optie nog niet zien, dan is het een kwestie van afwachten voordat deze optie ook voor jouw webhostingpakket getoond zal worden.


Ik wil zo snel mogelijk migreren

 

Wil je graag zo snel mogelijk over naar het nieuwe webhosting platform? Ga dan in je controlepaneel via het 'Domein & Hosting' tabblad naar jouw webhostingpakket door op je domeinnaam te klikken (niet aanvinken).

Kies voor een priority lane timeslot door op 'Meld je aan' te klikken. Je wordt automatisch in het eerstvolgende timeslot ingedeeld. Jouw webhostingpakket zal dan als één van de eersten worden overgezet naar ons nieuwe webhostingplaftorm.

Klik 'Meld je aan'

Nadat je op 'Meld je aan' hebt geklikt zul je in je controlepaneel terugzien in welk tijdslot jouw website zal worden gemigreerd. Dit ziet er als volgt uit:

Klik 'Meld je aan'

Je kunt 1 uur voordat jouw migratie aan de beurt is geen wijzigingen maken aan jouw webhostingpakket. Je ontvangt van ons bericht zodra de migratie is gestart en zodra deze is voltooid.

Jouw website zal in de meeste gevallen niet langer dan 15 minuten offline zijn tijdens de migratie. Dit is afhankelijk van de grootte van jouw website.


Ik wil nog niet direct over

 

Liever wachten? Klik dan in je controlepaneel op 'Niet nu'.

Je krijgt in dit geval automatisch een timeslot toegewezen voor jouw migratie, uiteraard na de pakketten die voor priority zijn aangemeld. Jouw webhostingpakket zal dan binnenkort vanzelf worden overgezet naar het nieuwe platform.

 


 
Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan contact op met onze supportafdeling. Je bereikt hen via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.
 
Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken, laat dan vooral een bericht achter onder 'Reacties'.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
pelcekem 29 januari 2023 (#9460)

kijk, ik ben gewoon een enthousiast iemand die een domeinnaam en website wil, Nu krijg ik bij jullie het gevoel dat ik weet ik hoeveel cursussen en opleidingen moet volgen om alleen maar kunnen te begrijpen waar jullie het over hebben !! Kunnen jullie het een stuk makkelijker en begrijpelijker doen/vertellen/maken voor gewone stervelingen zoals ik (bij navraag heb ik gehoord dat bij andere providers dit soort it dingen nooit aan de orde komen, die werken gewoon zonder al dat gedoe voor de klant)

bij voorbaat dank

0
wittebos 9 januari 2023 (#9323)

beste, ik heb me aangemeld voor de het overzetten van de website. enig idee wanneer dit gaat gebeuren? onze website is nu best langzaam dus we kijken er naar uit dat het sneller wordt. groeten

allard de witte

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op