Ik krijg de melding Webhosting unreachable: The account which is hosting this domain has been temporarily disabled

Wanneer je jouw website bezoekt kom je mogelijk de volgende melding tegen: Webhosting unreachable: "The account which is hosting this domain has been temporarily disabled."

Dit komt in de meeste gevallen door een verkeerde instelling in je controlepaneel. In dit artikel laten we je zien welke instelling dit is en hoe dit probleem te verhelpen is.

Controleer de instellingen in het controlepaneel

Log in op je controlepaneel en navigeer naar jouw domeinnaam via het 'Domein & Hosting' tabblad. Klik op 'Webhosting beheren' naast 'Webhosting' om jouw website op het webhostingpakket te beheren.

Klik op webhosting beheren

Klik bovenaan op 'Website' en selecteer 'Domeinen & SSL'. In het overzicht zie je aan de rechterkant naast de betreffende website de 'Websitestatus'.

Controleer de status van jouw website

Controleer goed of de websitestatus aan (groen) of uit (grijs) staat.

• Staat de websitestatus uit? Dan is dit de oorzaak. Schakel daarom de websitestatus weer aan door op het schuifje te klikken.
    • Staat de websitestatus aan? Dan zal de website moeten werken. Krijg je desondanks deze melding nog steeds, neem dan contact op met onze support afdeling.

In dit artikel hebben we uitgelegd hoe je de melding voor een onbereikbare webhosting kunt verhelpen.

Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan contact op met onze supportafdeling. Je bereikt hen via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.